GAMIFIKÁCIÓ!
Ha már nem tudjuk letenni az okos telefonjainkat és LÉPTEN NYOMON - a REGGELI ébresztőtől kezdve, kávézás közben, az iskolában, a munkahelyen, a kocsmában és a diszkóban, a vécén és a zuhanyzóban, vezetés vagy villamosozás, mosogatás vagy táncolás közben - nézzük, forgatjuk, nyomkodjuk; a mobilunkkal kelünk és fekszünk, ÚTON ÚTFÉLEN füleljük és előkapjuk; ráadásul jobban figyelünk rá, mint a társunkra, szerelmünkre, szüleinkre, tanárainkra, munkatársainkra vagy a főnökeinkre, akkor használjuk úgy, hogy az valóban letehetetlen, de hasznos segítség, sőt valódi élmény is legyen egyben. Na, ebben segítenek a játékosság élményét nyújtó, HR folyamat- és rendszeralapú applikációink.
HR APPLIKÁCIÓ ÉS MINIWEB FEJLESZTÉS

party & face

Kivetítőkkel, TV képernyőkkel, LED fallal vagy falakkal felszerelt vállalati bulik, nagy fesztiválok, többhelységes szórakozóhelyek, rendezvényhelyszínek, stadionok, kocsmák  számára remek üzleti fogás, eredményes befektetés és jópofa, trendi, vonzó szolgáltatás! Innovatív és interaktív marketingeszköz, amely kihagyhatatlan bulikellék, sőt közösségfejlesztő élmény is egyben!

work & shop

Workshopokon (műhelymunkákon), konferenciákon, aktivizáló előadásokon, prezentációkon, ügyfél találkozókon interaktív, mobiltelefonos, prompt szavazási (véleménynyilvánítási) lehetőség, amely eredménye azonnal megjeleníthető, illetve kivetíthető, összhangban az adott előadás tartalmával. Előadók, prezentálók, facilitátorok számára XXi. századi fellépési forma, kihagyhatatlan résztvevő-aktivizáló cucc.

go & work

Feltöltés alatt...

t & é & r

Feltöltés alatt....
on & board

Feltöltés alatt...

ELÉRHETŐSÉGEINK